Street Style: Ninna

Aller’s kvinde event

BCD var med da der blev afholdt kvinde event i Aller huset. Modeassisten på Elle viste os tendenser vi vil se i løbet af foråret og sommeren 2013. Vi tog nogle billeder til jer, som I kan blive inspireret af og dermed være klar til at byde tendenserne velkommen i klædeskabet når foråret rammer. Sæsonen byder nemlig på ting såsom: blomster,blonder, douche farver, plisseringer mm.

BCD was there when Aller hosted an event for women. The fashion assistent on the danish Elle showed us the tendencies we will see during the spring and summer 2013. We took some pictures for you to get both inspired from but also ready for the spring season. Some of the tendencies we will be seeing are: flowers, lace, douche colors, pleats etc.

billeder

Tendens: Sportstar. Jakke: H&M,  Nederdel: & Other Stories /Trend: Sportstar. Jacket: H&M / Skirt: & other stories

Tendens: Retro. Undertøj fra Ikks / Trend: Retro. Underwear from Ikks

Tendens: Asiatisk. Sæt fra Lovechild / Trend: Asian. Clothes from Lovechild

Tendens: Havefest. Sæt fra Nümph / Trend: Gardenparty. Clothes from Nümph

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Street Style: Ninna